Настільна версія
мова | язык

Forbes назвав найбільш високооплачуваного актора 2018 року

23 Серпня, 10:32

Поділитися:

Ним став Джордж Клуні, який за рік заробив $239 млн.

Журнал Forbes опублікував рейтинг найбільш оплачуваних акторів за 2018 рік. Зазначається, що під час складання рейтингу враховувались гроші зароблені, як в сфері кіноіндустрії, так і в інших.
Почесне перше місце посів Джордж Клуні, який за період з 1 червня 2017 року по 1 червня 2018 року заробив $239 млн доларів, переважно завдяки продажу своєї торгової марки високоякісної текіли, бренду Casamigos за $1 млрд.

Друге місце посів Дуейн «Скеля» Джонсон із заробленими $124 млн, головним чином, завдяки ролі у фільмі «Джуманджі: Ласкаво просимо в джунглі». Зазначається, що йому вдалось домовитись про збільшення свого гонорару до 7-значної суми за популяризацію фільму в соціальних мережах.
«Соціальні медіа стали найважливішим елементом маркетингу фільму для мене, – сказав він. – Я встановив зв'язок з аудиторією по усьому світі…».

На третьому місці опинився Роберт Дауні-молодший, який заробив за рік $81 млн.
Четверте місце посів Крім Хемсворт із заробітком у $64,5 млн, п’яте – Джеки Чан із результатом у $45,5 млн.
Forbes підрахував, що загалом топ-10 найбільш високооплачуваних акторів в світі зібрати $748,5 млн з 1 червня 2017 по 1 червня 2018 року. У повірянні з чоловіками-акторами, найбільш високооплачувані акторки за аналогічний період заробили $186 млн, що становить чверть від заробітків чоловіків. Частково такий розрив в оплаті можна пояснити участю чоловіків в бойовиках, за які їм платять великі кошти. Але навіть це вказує, що серед мільйонерів є також гендерний розрив в оплаті праці.
Помилковий заголовок — Ащкиуы yfpdfd yfq,skmi dbcjrjjgkfxedfyjuj frnjhf 2018 hjre

23 Серпня, 10:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин