Настільна версія
мова | язык

Свавілля в моді: Селена Гомес організувала погром офісу Coach в новому рекламному ролику

31 Серпня, 22:32

Поділитися:

За сюжетом ролика Гомес – офісний працівник бренду Coach, яка після відходу колег залишилася на роботі сама. 

Американська актриса і співачка Селена Гомес, яка нещодавно похвалилася стрункою фігурою, знялася в рекламному ролику бренду Coach, для якого недавно створила другу капсульну колекцію і стала її обличчям. Режисером відео став Банні Кінні, а стилістом був Кейт Янг.

За сюжетом ролика Гомес – офісний працівник бренду Coach, яка після того, як колеги пішли, залишилася на роботі сама і влаштувала собі вечірку зі справжнім свавіллям. Зірка під музику танцювала на столі, їла їжу шефа і приміряла одяг. Ролик знято в штаб-квартирі Coach в Нью-Йорку.

Нагадаємо, нещодавно співачка відсвяткувала день народження своєї близької подруги блогера Кортні Беррі, на якому зробила нове татуювання. Цього вечора чотири дівчини вирушили в тату-салон, щоб зробити татуювання на пам'ять. Селена, Ракель Стівенс, Ешлі Кук і сама Кортні є найкращими подругами вже багато років, тому вирішили набити собі цифру 4.

Раніше Селена Гомес опублікувала на своїй сторінці в Instagram нову сумочку, створену в результаті колаборації з відомим модним брендом Coach
Помилковий заголовок — Cdfdskkz d vjls^ Ctktyf Ujvtc jhufyspedfkf gjuhjv jasce Сщфср d yjdjve htrkfvyjve hjkbre
31 Серпня, 22:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків