Настільна версія
мова | язык

Міддлтон визнали більш впливовою модницею, ніж Маркл

3 Вересня, 23:23

Поділитися:

Кожна поява герцогині Сассекської Меган Маркл на публіці спричиняє фурор у мережі, і кожне вбрання дружини принца Гаррі люди роздивляються мало не під лупою. Але все одно більше жінок прагнуть наслідувати стиль не її, а Кейт Міддлтон.

Такого висновку дійшли експерти з британського відділення eBay, проаналізувавши минулорічні дані з пошуків вбрань, як у герцогинь.

Про це пише The Daily Mail.
Так, зокрема, "вагітні" луки Кейт у 2017-му році шукали більше, ніж вбрання будь-якого іншого представника королівської родини.А у квітні, коли через лічені години після третіх пологів Міддлтон випурхнула з дверей лікарні з принцом Луї на руках, вбрана у сукню Jenny Packham, то кількість пошуків одягу цього бренду злетіла більш ніж удвічі.
Що ж до вбрань Меган, то найпопулярнішими серед користувачів eBay стали дві її весільні сукні. Наприклад, Givenchy у травні задавали в пошук у середньому 55 разів на годину. Кількість запитів "Stella McCartney" зросла удвічі.

На третьому місці серед впливових королівських модниць опинилася принцеса Шарлотта. Також користувався популярністю одяг як у принца Джорджа.

Нагадаємо, в модному рейтингові відомого журналу і Кейт, і Меган запхала за пояс бабця їхніх чоловіків, королева Єлизавета.
Помилковий заголовок — Vsllknjy dbpyfkb ,skmi dgkbdjdj. vjlybwt.? ys; Vfhrk

3 Вересня, 23:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків