Настільна версія
мова | язык

ЗАЛІСКО запалює осінь!

7 Вересня, 11:29

Поділитися:

Співак представив нову, оптимістичну і запальну пісню «А я не можу без тебе».

На черзі ще дві композиції на кожен місяць золотої пори. «Я не можу, без тебе, ти не можеш без мене, у нас вихід-один…», який вихід? Автор музики і слів пісні співак Андрій Заліско залишає інтригу і пропонує обрати слухачеві на свій розсуд.

«Це повністю моя пісня. Бачу, що мені краще працюється, коли і музика, і текст написані мною. Так цікавіше, та й результат більше тішить, -- пояснює виконавець. – Нова пісня «А я не можу без тебе» увійде у мій подвійний альбом (де буде два CD), який я планую випустити у 2019 році. «Слова приспіву: «А я не можу без тебе, а я не можу один…» – це те, що на мій погляд, хочуть почути усі від своїх коханих, а що в результаті - весілля, шалена ніч чи інші відносини, залишаю простір для фантазій».

Нова пісня написана в улюбленому виконавцем танцювальному стилі з цікавим сучасним звучанням і супроводом. «Вона мала з’явитися ще влітку, але через щільний графік, ми трішки її відклали. На кінець осені разом з режисером Олександром Куликом плануємо кліп. Там буде теплий і літній сюжет, який зігріватиме та надихатиме у холодні дні», -- додає Заліско. На черзі, за словами Андрія, ще дві нові пісні, які дозводяться на студії. Такий свій потужний творчий зліт, співак та композитор пояснює тим, що з ним працює команда професіоналів та ентузіастів.
Помилковий заголовок — PFKSCRJ pfgfk.' jcsym!
7 Вересня, 11:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван