Настільна версія
мова | язык

Джамала у новому кліпі показала "окрилених" дітей на шляху до мети

12 Вересня, 22:39

Поділитися:

Джамала представила кліп на пісню "Крила", в якому сама не знялася.

Натомість у відео, режисером якого стала Анна Копилова, показали дітей на шляху до своєї мети.

Маленькі балерина, гімнаст, боксери, наїзниця та фехтувальниця на шляху до результату отримують власні "крила".

Зйомки відбулися в Києві на заводі "Кузня на Рибальському", в Національному художньому музеї України, у Палаці культури ім. С.П. Корольова і на одній з вулиць Позняків.
"Пісня "Крила" про те, що кожному з нас потрібна підтримка інших людей. Я не люблю поняття selfmade, тому що, на мій погляд, воно неправдиве і підносить нас над іншими", - сказала Джамала.

"…На кожному етапі нашого життя зустрічаються люди, які нам допомагають, надихають і окриляють. Особливо це важливо в важкі хвилини, коли ти сидиш і думаєш: "Ну, чому я? Чому саме мені дістаються найскладніші випробування? Чому інші люди живуть щасливо, а я такий нещасний?" У ці хвилини тобі і потрібні ці крила, чи-то віра, ангел або кохана людина поруч", - зауважила вона.

"Особисто для мене ця пісня про силу, що рухає тебе вперед, незважаючи ні на що. У кліпі діти йдуть до своєї мети, не дивлячись на обставини, в яких вони опиняються. Їм важко, страшно, але вони знаходять сили. Мені здається, що кліп вийшов досить оптимістичним, чого в нашому житті так не вистачає", - зазначила Анна Копилова.

Помилковий заголовок — L;fvfkf e yjdjve rksgs gjrfpfkf @jrhbktyb[@ lsntq yf ikz[e lj vtnb
12 Вересня, 22:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків