Настільна версія
мова | язык

Можу мінімум, вірю в максимум: ONUKA презентувала кліп про забруднення планети

24 Вересня, 21:31

Поділитися:

Першою спільною роботою гурту ONUKA та кліпмейкера Алана Бадоєва стало відео на пісню "STRUM", у якому піднято гостру тему забруднення планети побутовим сміттям.

24-го вересня на сміттєсортувальній станції відбулася презентація кліпу, всі кошти від монетизації якого перерахують громадській організації "Україна без сміття".

Таким чином Ната Жижченко зі своєї командою одночасно підняли гостру проблему та знайшли спосіб, як допомогти на практиці.

З одного боку, чим більше переглядів, тим вищі відрахування. З іншого – тим більше людей зможуть оцінити весь масштаб проблеми, яку українці, не замислюючись, погіршують своїми ж руками.

"Ми дуже захопилися свободою споживання і зовсім забули про її наслідки. Воно й не дивно – адже ми ніколи не бачимо те місце, куди їдуть відходи нашої життєдіяльності. Але погана новина – звалища вже оточують нас. Вони переживуть всіх нас і покоління, які ще навіть не народилися", - зазначила засновниця організації "Україна без сміття" Євгенія Аратовська.

До речі, на презентації Ната разом з бізнесменом-міценатом Гаріком Корогодським та своїм чоловіком Євгеном Філатовим показали, як треба сортувати сміття.

Помилковий заголовок — Vj;e vsysvev? dsh. d vfrcbvev^ ЩТГЛФ ghtptynedfkf rksg ghj pf,helytyyz gkfytnb
24 Вересня, 21:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Пелагея, Таїсія (Таісія)