Настільна версія
мова | язык

Тейлор Свіфт отримала премію American Music Awards

11 Жовтня, 23:11

Поділитися:

Співачка Тейлор Свіфт стала лауреаткою музичної премії American Music Awards (AMA) в головній номінації «Артист року», що транслювалася в ефірі ABC. 46-а щорічна церемонія вручення нагород відбулася 9 жовтня в театрі Microsoft в Лос-Анджелесі.

В основній категорії на премію також претендували автор-виконавець Ед Ширан, група Imagine Dragons, репер Пост Мелоун і співак Дрейк. Свіфт перемогла у всіх чотирьох категоріях, в яких була представлена, включаючи номінацію «Найкращий поп/рок-альбом» (платівка Reputation).

Кращим поп/рок-виконавцем був визнаний Пост Мелоун. У категорії «Найкращий поп/рок-дует або група» нагорода дісталася хіп-хоп-колективу Migos, що зумів випередити Imagine Dragons і Maroon 5. Найкращою поп/рок-піснею року став сингл Havana у виконанні Каміли Кабельо і репера Янг Тага. Кліп до останньої композиції був також названий «Найкращим відео року».

Найкращою реп/хіп-хоп-виконавицею стала Карді Бі, яка в цій категорії обійшла Поста Мелоуна і Дрейка. Найкращим дебютантом року визнали Камілу Кабельо, яка здобула перемогу над Карді Бі і соул-виконавцем Халідом.

American Music Awards була заснована в 1973 році в якості альтернативи премії Grammy. Нагороди присуджуються на основі результатів онлайн-голосування, участь в якому може прийняти будь-який користувач інтернету. Номінантів визначають шляхом обліку обсягів продажів записів, числа переглядів відеокліпів, а також активності в соціальних мережах.
Помилковий заголовок — Ntqkjh Cdsan jnhbvfkf ghtvs. Фьукшсфт Ьгышс Фцфквы

11 Жовтня, 23:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій