Настільна версія
мова | язык

Переможець "Х-Фактору" зняв чуттєве лірик-відео

26 Жовтня, 12:35

Поділитися:

Переможець п'ятого сезону шоу "Х-Фактор", співак і композитор Дмитро Бабак зняв ніжне і чуттєве лірик-відео на новий сингл "Нет скуки".


За словами молодого артиста, все сталося доволі спонтанно під час його фотосесії на Володимирській гірці, яка тривала доки Дмитро не побачив біля фунікулеру фортепіано. Він одразу ж сів за інструмент і почав під власний акомпанемент наживо виконувати свою нову пісню. Фотографу нічого не залишалося, як зняти це дійство на відео.


"Жінка для чоловіка не повинна стати коханкою по життю, вона повинна стати для нього другом на все життя. Так само і ми, чоловіки, повинні цінувати і любити той час, коли жінка поряд з нами, і намагатись зробити все, аби вона відчувала себе щасливою", - говорить Дмитро про пісню "Нет скуки".


Як виявилось, нова композиція ще навіть не записана у студії. Проте лірик-відео вийшло настільки чуттєвим, що Дмитро вирішив не чекати і презентувати пісню саме у такому живому варіанті.


До слова, вже зовсім скоро Дмитро розпочинає тур містами України з новою концертною програмою «ЛюбаYou”. Першими, хто почує у живому виконанні нові пісні переможця "Х-Фактору" будуть жителі та гості Житомира.

Помилковий заголовок — Gthtvj;twm @{-Afrnjhe@ pyzd xenn'dt kshbr-dsltj
26 Жовтня, 12:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван