Настільна версія
мова | язык

Кардашян, Маркл і Lady Gaga опинилися в числі найвпливовіших модниць світу

22 Листопада, 22:15

Поділитися:

Упродовж 2018-го року, коли герцогиня Сассекська Меган Маркл з'являлася на публіці в тому чи іншому гарному вбранні, жінки по всьому світі скрикували "Хочу собі таке ж!" і поринали в інтернет-шопінг.

За даними глобальної платформи пошуку модного одягу Lyst, дружина принца Гаррі стала третьою з найвпливовіших модниць світу. А от Кейт Міддлтон узагалі вилетіла з Топ-10.

Як пише The Daily Mail, експерти Lyst зібрали дані про сплески запитів, кількість пошуків, продажів тощо, врахувавши згадки в соцмережах та освітлення в пресі одягу селебріті-жінок.

І "найзаразнішим" виявився стиль моделі Кайлі Дженнер, на яку прийшлося понад 2 мільйони пошуків. Для прикладу, коли у свій день народження красуня показалася в рожевому міні, то кількість запитів "рожева сукня" в наступні 48 годин скакнула на 102%.

За Кайлі йде її сестра Кім Кардашян, а потім - Меган Маркл. У середньому кількість пошуків речей дизайнера, чиє творіння надягала жінка принца Гаррі, в наступні тижні зростала на 200%.

Кейт Міддлтон, яка у рейтингу 2017-го року посідала 5-те місце, з'їхала аж на 16. Як відомо, герцогиня Кембриджська півроку пробула в декреті, народивши у квітні третю дитину.

Також у списку найбільш авторитетних модниць співачки Cardi B, Beyonce та Lady Gaga, італійська фешн-блогерка К'яра Ферраньї й актриса Блейк Лайвлі. А Серена Вільямс стала першою спортсменкою, хто до нього потрапив.

Помилковий заголовок — Rfhlfizy? Vfhrk s Дфвн Пфпф jgbybkbcz d xbcks yfqdgkbdjdsib[ vjlybwm cdsne

22 Листопада, 22:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон