Настільна версія
мова | язык

Альфонс Бредлі Купер знявся для Esquire

28 Травня, 02:59

Поділитися:

Бредлі Купер взяв участь у фотосесії для журналу Esquire. Купер виглядає справжнім альфонсом в елегантному костюмі в оточенні двох жінок у віці.

Героєм обкладинки номера Esquire за червень-липень став 36-річний актор Бредлі Купер ("Нью-Йорк, я люблю тебе," "День Святого Валентина," "похмілля у Вегаса"). Купер виглядає справжнім альфонсом, поставши в елегантному костюмі в оточенні відразу двох жінок у віці. Антураж їм був підібраний відповідний - ліжка, дивани, важкі портьєри.

Актор показав і свою вразливу сторону, розповідаючи про свою матір Глорію, яка почала жити з ним в його будинку в Лос-Анджелесі після смерті батька Бредлі Чарльза в минулому році:

"Я радий, що вона в мене є. Я не хотів би, щоб було якось по-іншому".

Згадує актор і давню зустріч з Леонардо ДіКапріо. У часи, коли Куперу було близько двадцяти, він працював у нічну зміну в Morgans Hotel. І якось увечері йому довелося супроводжувати Леонардо ДіКапріо в його номер. І тоді Бредлі подумав про те, що вони знаходяться на різних щаблях. І він мав на увазі не те, що "ДіКапріо відомий, а я, Купер, ходжу в уніформі швейцара." Він мав на увазі мистецтво. ДіКапріо, тоді, в 1998 році, був на вершині після "Титаніка". Купер - тільки зарахований в акторську студію, і був дуже схвильований, коли до них приходив читати лекцію Де Ніро".

Але з тих пір в житті Купера багато що змінилося. Хоча до успіху та впливовості ДіКапріо йому як і раніше далеко.
Помилковий заголовок — Fkmajyc <htlks Regth pyzdcz lkz Уыйгшку

28 Травня, 02:59

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора