Настільна версія
мова | язык

Названо найкращі хіти 2018 року за версією The Guardian

5 Грудня, 00:14

Поділитися:

Імените британське видання The Guardian склало рейтинг найкращих синглів 2018 року, до яких увійшли треки як відомих зірок музичної індустрії, так і новачки своєї справи.

На сайті видання з'явився список зі 100 музичних синглів, які вразили цього року шоу-бізнес найбільше. Рейтинг було складено 50-ма кінокритиками британського видання, які назвали лідера у престижному рейтингу.

Ним став американський виконавець та актор Дональд Гловер (сценічне ім’я Childish Gambino), який у травні випустив трек This is America. З моменту публікації у відеохостингу YouTube його переглянуло майже 450 мільйонів разів. Варто додати, що у серпні цього року на музичну нагороду MTV Video Music Awards 2018 виконавця з піснею This is America було номіновано 7 разів у різних категоріях. І в двох з них він став номінантом – "Найкраще відео з соціальним посилом" і "Найкраща режисура" (режисер Hiro Murai).

Друге місце зайняла композиція Make Me Feel виконавиці Жанель Моне. Сингл, випущений в лютому 2018-го року, був також визнаний "гімном бісексуалів".

Трійку безперечних лідерів закріпила молода поп-співачка Аріана Гранде зі своєю піснею No Tears Left to Cry, що вийшов в пам'ять про теракт на "Манчестер-Арені" у Великобританії, де у 2017 році в цей момент виступала Гранде.

ТОП-10 пісень 2018 року за версією The Guardian:
1. Childish Gambino – This Is America
2. Janelle Monáe – Make Me Feel
3. Ariana Grande – no tears left to cry
4. Robyn – Honey
5. Christine and the Queens – Girlfriend
6. Ariana Grande – thank u, next
7. Let's Eat Grandma – Hot Pink
8. Robyn – Missing U
9. Cardi B, Bad Bunny & J Balvin – I Like It
10. The 1975 – Love It If We Made It
Помилковий заголовок — Yfpdfyj yfqrhfos [snb 2018 hjre pf dthcs'. Еру Пгфквшфт
5 Грудня, 00:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День довкілля України

Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Зосим, Йосип (Йосиф)