Настільна версія
мова | язык

У Києві презентують музичний проект авторських колискових "ЛЮЛІ БАЙ"

11 Лютого, 09:57

Поділитися:

У неділю, 3 березня о 18:00, у Carribean Club Concert Hall (вул. Петлюри, 4) відбудеться прем'єра музичного LIVE проекту "ЛЮЛІ БАЙ". Співачка Майя MOVA представить 12 авторських колискових пісень.


Особливість даного заходу ще й у тому, що це буде не просто концерт-прем'єра, а справжній сімейний вечір колискової пісні. На усіх гостей чекатиме таємнича мандрівка у світ казкової живої музики, адже колискові прийшли до нас з глибини віків, "живуть" зараз і залишаться після нас. Колискова музика - безсмертна, а проект «ЛЮЛІ БАЙ» - це її життя сьогодні! 


"Коли на тебе дивляться очі маленької людини - саме своєю колисковою ти відкриваєш для неї світ! Саме ці пісні я співала своїм синам вже в перші хвилини їх появи на цій землі, - розповідає ідейниця колискового проекту Майя MOVA. - Цю музику народила не я, вона пройшла крізь мене. От чому я вірю і знаю, що проект "ЛЮЛІ БАЙ" є надважлий для всіх нас і він обов'язково буде жити!"


Квитки на музичний проект колискових пісень «ЛЮЛІ БАЙ» можна придбати у всіх касах столиці та онлайн. Дітям до 3 років - вхід вільний.

Помилковий заголовок — E Rb'ds ghtptyne.nm vepbxybq ghjtrn fdnjhcmrb[ rjkbcrjdb[ @K>KS <FQ@
11 Лютого, 09:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон