Настільна версія
мова | язык

У Києві встановили унікальний музичний рекорд (ФОТОрепортаж)

6 Березня, 09:28

Поділитися:

У столиці презентували проект авторських колискових "Люлі Бай", на якому було встановлено унікальний музичний рекорд. Вперше в історії сучасної української музики співачка Майя MOVA виконала найбільшу кількість колискових пісень впродовж одного концерту. Всього артистка у супроводі музикантів та юних талантів виконала 13 тематичних композицій - 12 авторських колискових і одну білоруську "колиханку".

"Коли на тебе дивляться очі маленької людини - саме своєю колисковою ти відкриваєш для неї світ! Саме ці пісні я співала своїм синам вже в перші хвилини їх появи на цій землі, - розповідає ідейниця колискового проекту Майя MOVA. - Цю музику народила не я, вона пройшла крізь мене. От чому я вірю і знаю, що проект "Люлі Бай" є надважлий для всіх нас і він обов'язково буде жити. Сьогодні я у цьому переконалася!"

Після концерту співачка отримала море позитивних відгуків. Гості заходу не приховували свого захоплення і зізнались, що це був не просто концерт, а справжній сімейний вечір колискової пісні. 

За словами організаторів, презентація проекту "Люлі Бай" у Києві - це лише початок. Далі у їхніх планах такі ж концерти у інших містах України та закодоном.
Помилковий заголовок — E Rb'ds dcnfyjdbkb eysrfkmybq vepbxybq htrjhl (AJNJhtgjhnf;)

6 Березня, 09:28

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон