Настільна версія
мова | язык

NAVIGATOR представив танцювальну версію "Інтиму"

11 Березня, 13:00

Поділитися:

Гурт «НАВІГАТОР» вирішив дати нове жития пісні «ІНТИМ», яка за час свого існуванняпотрапила до багатьох плейлистів, як на радіо, так і приватних. 

Нещодавно пісня отримала ще йсвою відеоверсію, яку також не обійшли увагою центральні музичні канали. А тому з'явилась ідеянадати "Інтиму" яскраво виражені танцювальні ритми. До роботи долучилась студія Silver 17,відома широкій аудиторії багатьма своїми денс-хітами. 

"Робота над реміксом почалась практичновідразу, як я отримав оригінальний трек"- прокоментував саунд-продюсер Silver 17 Віталій Літягін. -"Не було жодиних вагань чи роздумів щодо біту, оформлення та наповнення - я наче почуввесь трек від початку і до кінця!" 

Хто зна, можливо, на музиканта вплинула весна...А про що ж пісня? Головна тема – віртуальне спілкування та знайомства у всесвітній павутині, якічасом переростають у досить близькі стосунки. У час, коли практично кожен володіє власноюсторінкою в соцмережі, - це найпростіший спосіб донести свої думки, свої враження, найцікавішімоменти життя до інших людей. Завдяки цьому світ надзвичайно зблизився, а в окремих випадках це веде і до чогось значно більшого, навіть до інтиму...
Помилковий заголовок — ТФМШПФЕЩК ghtlcnfdbd nfyw.dfkmye dthcs. @Synbve@
11 Березня, 13:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван