Настільна версія
мова | язык

Українськими школами шириться екологічний флешмоб #ЯзаЧистеДовкілля (ВІДЕО)

28 Березня, 13:24

Поділитися:

Улюблениця молоді, співачка NAVKA | Марина Тимофійчук ініціювала і запустила масштабний флешмоб серед школярів #ЯзаЧистеДовкілля. Ця акція проходить під її пісню #ТаТанці, яку вже більше року співають українці у всьому світі, під неї танцює світ!

“Ми поширюємо ідею збереження довкілля від забруднення пластиковими пляшками. Саме тому ми їдемо у школи, де разом з дітьми беремо у руки порожні пластикові пляшки, танцюємо і вистукуємо запальні ритми, - захоплено розповідає ініціатор флешмобу #ЯзаЧистеДовкілля, співачка NAVKA. - По завершенню ми організовано викидаємо всі пляшки у спеціальний пакет для пластику. Через дітей ми також хочемо привернути увагу і дорослого покоління до проблеми забруднення навколишнього середовища пластиком”.

Перші флешмоби вже пройшли у школах Києва, Житомира, Кропивницького, на черзі - Тернопіль, Черкаси, Хмельницький, Чернівці та Львів. Масштабний флешмоб заплановано у столиці у Всесвітній день здоров'я. В загальному, тисячі людей планують доєднатись до співачки та її #ТаТанців на великих площах у інших містах України. 

NAVKA закликає всіх школярів приєднатися до флешмобу та публікувати його на своїх сторінках  в соцмережах з хештегом #ЯзаЧистеДовкілля. До найактивніших співачка особисто завітає в школу і навіть влаштує там свій міні-концерт!
Помилковий заголовок — Erhfїycmrbvb irjkfvb ibhbnmcz trjkjusxybq aktivj, №ZpfXbcntLjdrskkz (DSLTJ)
28 Березня, 13:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван