Настільна версія
мова | язык

РЕКОРД! Флешмоб української співачки об'єднав понад 1000 учасників у Кропивницькому

22 Квітня, 17:04

Поділитися:

Всеукраїнський екологічний флешмоб #ЯзаЧистеДовкілля, ініційований співачкою NAVKА | Мариною Тимофійчук, набирає обертів. Так, на вихідних у Кропивницькому до екофлешмобу одночасно приєдналися 1264 учасники Міжнародного фестивалю пісні і танцю «Об`єднаймо дітей мистецтвом». Діти з усієї України танцювали і вистукували пластиковими пляшками ритми під заспіваний наживо хіт NAVKA - #ТаТанці.

"Це просто неймовірно! Вірус «ТаТанці за чисте довкілля» зі шкіл вийшов на площі міст, - говорить переповнена емоціями співачка. - Я щаслива, адже таким чином молоде покоління дає знати суспільству, що хоче жити в незасміченому пластиком навколишньому середовищі! Дає знати суспільству, що пластик - це не сміття, а сировина, яку можна і треба використовувати собі на благо! Я страшенно вдячна, що життя мене звело з неймовірною Олександрою Ткаченко (ред.: арт-директор фестивалю "Об‘єднаймо дітей мистецтвом"), яка підхопила мою ідею #ЯзаЧистеДовкілля і так бомбезно зреалізувала її в Кропивницькому!"
 
В результаті представниця Книги рекордів Гіннеса в Україні зауважила, що встановлений у Кропивницькому рекорд створив нову номінацію за всю історію Національного реєстру рекордів України - “Наймасовіший танцювальний екофлешмоб”.

Організаторам масштабного фестивалю вдалось вразити навіть голову журі та почесного гостя свята - найвідомішого українського хореографа Григорія Чапкіса. "Мені здавалося, що мене вже неможливо чимось здивувати. Але, те, що я побачив тут, у цьому місті, це - чудо. Браво!" - відзначив народний артист України. 

За словами арт-керівниці фестивалю Олександри Ткаченко, всі пляшки, які були використані під час екофлешмобу були зібрані в спеціальну сітку для того, щоб створити арт-об’єкт, який буде висіти на одній з центральних вулиць міста. Саме ця урбаністична інсталяція буде нагадувати усім про цю акцію та ідею, а також стане пам’яткою про те, що наближення екологічної катастрофи залежить від кожного з нас.


В загальному до Всеукраїнського екологічного флешмобу співачки NAVKA | Марини Тимофійчук #ЯзаЧистеДовкіля вже приєдналися учні з усіх країни, на черзі - заплановані масштабні акції у Кам'янець-Подільському, Херсоні, Тернополі, Чернівцях та Львові. 
Помилковий заголовок — HTRJHL! Aktivj, erhfїycmrjї cgsdfxrb j,э'lyfd gjyfl 1000 exfcybrsd e Rhjgbdybwmrjve

22 Квітня, 17:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій