Настільна версія
мова | язык

Сергій Скулинець презентував у столиці зворушливе відео “Мама”

14 Травня, 09:54

Поділитися:

До Дня Матері у Києві відбулась презентація відеокліпу співака Сергія Скулинця на зворушливу пісню "Мама".

"Нова музична композиція написана спеціально для найдорожчої у кожного з нас людини - для Мами. Вона закликає завжди любити та шанувати своїх батьків, адже всі ми є і будемо дітьми своїх батьків - каже Сергій Скулинець. - Для мене мама - свята людина, саме тому ця композиція є дуже особливою у моєму житті і творчості, зокрема".

Зйомки кліпу “Мама” проходили у Львові. За основу відео взято дві сюжетні лінії - минуле (безтурботне дитинство співака) та сьогодення (щоденні клопоти, трудові будні, в яких забуваєш про найголовніше - про сім'ю). 

З прем'єрою артиста вітали найближчі люди та колеги по цеху, а саме: лікар і друг артиста Ростислав Валіхновський, режисер кліпу Роман Гамкало, авторка слів до пісні “Мама” Міла Кирилюк, народні артисти України Анатолій Гнатюк, Оксана Пекун і Наталія Шелепницька, співачка Євгенія Scarlett, відомий пародист Валерій Юрченко, музредактор програми “Караоке на Майдані” Таміла Акопян, актор кіно та театру “Золоті Ворота” Володимир Ковбель та багато інших. Цікаво, що одразу після перегляду відеокліпу у залі встановили вільний мікрофон, де кожен бажаючий міг висловити свою думку та привітати співака з прем’єрою.

“Вітання моєму другові, унікальній та геніальній людині - Сергію Скулинцю. Сьогодні він буде презентував кліп “Мама” нашій спільноті, а згодом і всій Україні, - сказав Ростислав Валіхновський. - Я впевнений, що ця пісня буде дуже важливою для всіх нас. Сергію, дякую тобі за твоє добре серце і за все добро, яке ти робиш іншим людям!”

За словами режисера кліпу, основним завданням, яке стояло перед знімальною групою, було вкотре нагадати, що навіть у повсякденній метушні дорослих "дітей" завжди повинно залишатись місце для батьків. І якщо після перегляду відео “Мама”, люди візьмуть в руки телефон і зателефонують батькам - соціальна мета цього кліпу буде досягнута!
Помилковий заголовок — Cthusq Crekbytwm ghtptynedfd e cnjkbws pdjheikbdt dsltj “Vfvf”
14 Травня, 09:54

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван