Настільна версія
мова | язык

Брудна білизна Джей Ло

28 Травня, 19:51

Поділитися:

Через декілька днів після того, як Дженіфер Лопез тріумфально дебютувала в якості судді на теле-шоу "American Idol", вона отримала не дуже втішні новини від суду Лос Анджелесу. ЇЇ перший чоловік Ояні Ноа переміг у законній битві за право демонструвати інтимне домашнє відео за участю Джей Ло.

Кадри, які містять або ж ні, елементи оголеного тіла, як стверджується, нібито були зняті під час короткого шлюбу співачки та колишнього офіціанта. Пара одружилася у 1997 році, невдовзі після чого розлучилась. Ноа був першим чоловіком Дженіфер. Зараз вона виховує маленьких близнят зі своїм третім чоловіком Марком Ентоні.

Під час ведення справи, юристи Лопез заборонили трансляцію відео, посилаючись на те, що Ноа підписав документ після розлучення, згідно з яким, він не мав жодного права виносити на публіку будь-який матеріал, який стосувався б особистого життя співачки.

Проте, колишній чоловік Джей Ло нещодавно продав відео своїй теперішній подрузі, яка зараз планує транслювати відео через посередника. В п'ятницю, за словами RadarOnline.com, суддя постановив, що в їхній діях немає нічого протизаконного.
Помилковий заголовок — <helyf ,skbpyf L;tq Kj

28 Травня, 19:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон