Настільна версія
мова | язык

Дзідзьо розповів про свого батька

2 Червня, 14:31

Поділитися:

Успішний і талановитий – саме таким прихильники звикли бачити співака Дзідзьо (справжнє ім’я – Михайло Хома). Однак перед славою артист пережив сімейні трагедії, про які тепер вирішив розповісти.

Відбувся перший ефір розважального шоу «Голос. Діти-5». Одне із суддівських крісел зайняв співак Дзідзьо, який під час «сліпих прослуховувань» був заворожений талантом маленьких українців та запросив до своєї команди 5 вокалістів. Та один виступ викликав у співака особливі емоції.

Максим Давидюк заспівав на сцені пісню Крістіни Агілери «Hurt». Композицію він присвятив батьку, який помер. У спілкуванні з тренерами 11-річний хлопчик зізнався, що тільки після втрати люди починають замислюватись, наскільки рідні були особливими в їхньому житті. Від такої щемливої історії весь зал не стримав своїх сліз, а от Дзідзьо поділився своєю історією.

За словами артиста, він, як ніхто інший, розуміє маленького співака. Його батька не стало, коли Дзідзьо було 13. Тоді ж за кордон поїхала мама, яка мусила самотужки виховувати сина.

«Я в 13 років так само втратив тата. Сам жив, моя мама поїхала за кордон. Для мене це дуже важлива тема. Я скажу, що, коли людина переживає те, що ти пережив, і те, що я переживав, в неї відкривається інакше відчуття. Підтримуєш мене в цьому?» – запитав Дзідзьо у хлопчика.

У відповідь Максим Давидюк відповів, що погоджується. Однак подібні історії не вплинули на вибір вокаліста, тому він приєднався до команди Джамали.
Помилковий заголовок — Lpslpmj hjpgjdsd ghj cdjuj ,fnmrf

2 Червня, 14:31

Поділитися:

newformat.info

Теги: Дзіздьо, батько

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)