Настільна версія
мова | язык

Євробачення 2020: VICTORIA представлятиме Болгарію в Роттердамі

25 Листопада, 21:35

Поділитися:

Молода виконавиця VICTORIA представлятиме Болгарію на пісенному конкурсі Євробаченні 2020, який відбудеться 12, 14 та 16 травня в Роттердамі.

Її ім'я було оголошено на прес-конференції в Софії, болгарською громадською телекомпанією Болгарське національне телебачення (БНТ) та її продюсерами з Ligna Group. Виразний голос та стиль VICTORIA позиціонують її як одного з найперспективніших нових виконавців з Болгарії. Болгарська пісня буде обрана внутрішньо і буде представлена на початку березня 2020 року.

"На початку 2019 року я просто не могла уявити, скільки можливостей відкриється для мене", - сказала VICTORIA і додала: "Я пишаюся тим, що будую болгарським представником у Роттердамі. Мені випала честь творити музику, в яку я вірю, і мати свободу бути тим, ким я є".

Болгарія оголосила про повернення на Євробачення у жовтні після року поза конкурсом. За останні кілька років країна входить до когорти найуспішніших учасників Євробачення: 4-те місце у 2016, 2-е місце у 2017 та 14-те місце у 2018. Хоча шоу не транслювалось у Болгарії у 2019 році, глядачі залишалися вірними Євробаченню, понад 700 000 глядачів з Болгарії (10% населення) переглянули контент Євробачення на запитом.

VICTORIA стала популярною після своєї участі у четвертому сезоні X-Factor Bulgaria. Її останній сингл I Wanna Know отримав сотні тисяч переглядів на YouTube та Spotify протягом літніх місяців. Вона представила офіційне відео пісні як у Софії, так і в Мадриді. Очікується, що її дебютний сольний альбом буде офіційно випущений навесні 2020 року, одразу після участі у пісенному конкурсі Євробачення.
Помилковий заголовок — "dhj,fxtyyz 2020^ МШСЕЩКШФ ghtlcnfdkznbvt <jkufhs. d Hjnnthlfvs
25 Листопада, 21:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон