Настільна версія
мова | язык

Українська співачка присвятила пісню жертвам авіакатастрофи рейсу #PS752

24 Січня, 09:24

Поділитися:

Українська співачка Юліана Купцова присвятила свою нову пісню "Літак" жертвам катастрофи українського авіалайнера Boeing 737, який було збито ракетою під Тегераном, і внаслідок чого загинуло 176 пасажирів.

“Вище хмар і неба туга… Ти пробач мені, як друга… Пісню #Літак я присвячую всім матерям, які не дочекались своїх дітей і чиї діти вже ніколи не повернуться додому... Я відчуваю, як разом з ними плаче вся земля, і я разом з ними в жалобі за всіма дітьми, які навіки залишаться у нашій пам’яті. Пробачте їм, бо це не їх вина...” - написала на своїй сторінці у Facebook KUPTSOVA.

За словами співачки, авіакатастрофа вразила її до глибини душі, саме тому вона вирішила заспівати “Літак” для всіх саме зараз, коли вся Україна разом з рідними і близькими прощається із загиблими. Особливо зворушливо у пісні звучать слова: "Мамо, я не літак, мені високо..." На одному з недавніх виступів артистки, глядачі не могли стримати сліз, почувши ці рядки.

Також стало відомо, що незадовго до трагедії співачка подавала пісню "Літак" для участі у Національному відборі на "Євробачення".

"Немає слів, які можуть передати біль... немає сліз, які можуть допомогти..." - підписала KUPTSOVA особливу музичну композицію у своєму Instagram.
Помилковий заголовок — Erhfїycmrf cgsdfxrf ghbcdznbkf gscy. ;thndfv fdsfrfnfcnhjab htqce №ЗЫ752
24 Січня, 09:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван