Настільна версія
мова | язык

Співачка Юліана Купцова презентує автобіографічну пісню

11 Травня, 22:30

Поділитися:

У той час, коли більшість артистів у всьому світі навипередки змагаються у написанні кращої пісні на тему епідемії, українська співачка Юліана Купцова дотримується «класики» і співає про вічне. Бо, як відомо, любов і краса врятують світ! Саме тому у цю чудову весняну пору Юліана Купцова презентує свій новий танцювальний трек про любов з красивою назвою «Джулі».

«Мені знадобилося багато часу, щоб перестати жмуритися при вигляді його жадібних очей і навчитися бути собою поруч з ним… Пісня «Джулі» саме про такі шалені почуття, - говорить співачка. - Таких, як він, моя мама називає хуліганами і завжди озвучує просту життєву мораль: «Твоя зірка горить не для нього одного, тому доки твоє серце відкрите, живи яскраво, живи так, щоб твоє обличчя не зіпсували зморшки старості. Нехай твоя зірка горить для багатьох!».

За словами Юліани, ця історія кохання давно в минулому, але вона настільки пристрасна і красива, що їй захотілось про неї розказати саме зараз. Адже саме сьогодні, завдяки її музиці та пісням, зірка Юліани Купцової горить для багатьох. Тому нехай ця романтична музична історія залишиться красивим спогадом про того самого хулігана і, можливо, не одна дівчина побачить у ній себе.

Також стало відомо, що свіжий трек «Джулі» увійде до нової сольної програми Юліани Купцової «Серцебиття», з якою співачка планує відправитись у свій перший Всеукраїнський концертний тур.
Помилковий заголовок — Cgsdfxrf >ksfyf Regwjdf ghtptyne' fdnj,sjuhfasxye gscy.
11 Травня, 22:30

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон