Настільна версія
мова | язык

Емі Вайнхаус знову лікується від алкоголізму

30 Травня, 14:36

Поділитися:

Скандальна співачка Емі Вайнхаус знову потрапила до реабілітаційного центру. Співачка знову зловживає алкоголем.

Популярна виконавиця Емі Вайнхаус знову примудрилася потрапити в неприємну ситуацію. Схоже, що після кількох невдалих спроб побудувати відносини, створити сім'ю та народити дитини, дівчина втратила всяку надію на здійснення своєї давньої мрії. Внаслідок чого скандально відома виконавиця потрапила в реабілітаційний центр, і це напередодні масштабного європейського турне зірки.

За деякими даними, лягти в клініку змусив батько Емі. По дорозі в реабілітаційний центр дівчина не змогла утриматися від того, щоб не вжити алкоголь. Це в черговий раз стало доказом того, що співачці насправді була необхідна допомога лікарів.

Емі Вайнхаус пробуде в клініці кілька днів. Однак за твердженням агента співачки, звернення до реабілітаційного центру було зроблено за ініціативою самої артистки і необхідно було виключно в профілактичних цілях.

"Емі побажала сама лягти в клініку перед тим, як відправитися в турне. Це необхідно для того, щоб підготуватися до нього морально і реально оцінити свої власні сили", - повідомив агент.
Помилковий заголовок — Tvs Dfqy[fec pyjde ksre'nmcz dsl fkrjujkspve

30 Травня, 14:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків