Настільна версія
мова | язык

Захищений смартфон від Motorola

30 Січня, 17:41

Поділитися:

Motorola має максимальною кількістю патентів і розробок в області захищених апаратів і тепер компанія вирішила представити перший захищений Android смартфон для Європейського ринку.

Унікальність цієї моделі в тому, що на ринку поки не існує захищених сенсорних моделей. Їх немає як класу пристроїв, при цьому дизайн Motorola Defy MB525 жодним чином не видає захищену сутність новинки.

Смартфон Motorola Defy MB525 випускається в двох колірних рішеннях - повністю чорний корпус або корпус з білою вставкою на бічній стороні. Розмір телефону - 107х59х13.4 мм, вага 118 грам. Екран прикриває захисне скло Gorilla Glass, яке розбити при великому бажанні можна, але треба дуже постаратися. У смартфоні використовується сенсорний екран з діагоналлю 3.7 дюйма, 854 × 480 пікселів (WVGA).

Android-комунікатор Motorola DEFY володіє підвищеною стійкістю до несприятливого впливу зовнішнього середовища і відповідає вимогам стандарту IP67 по захищеності від попадання вологи і пилу, а також ударів. Відповідно до вимог стандарту IP67, пристрій може без жодного збитку протягом півгодини перебувати у воді на глибині до 1 м. 

У смартфоні інтегрована 5-Мп камера з автофокусом, LED-спалахом, підтримкою геотаггінгу і функцією відеозапису, процесор TI OMAP 3610 з тактовою частотою 800 МГц , чіпсет GPS, а також модулі Bluetooth і Wi-Fi (підтримка DLNA). Motorola DEFY має 2 Гб вбудованої пам'яті, 512 Мб оперативної пам'яті, слот для карт пам'яті MicroSD обсягом до 32 Гб, а також акселерометр і датчик освітленості і наближення.
Помилковий заголовок — Pf[botybq cvfhnajy dsl Ьщещкщдф
30 Січня, 17:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)