Настільна версія
мова | язык

У лютому-березні 2011 матимемо новий iPad

30 Січня, 17:56

Поділитися:

У лютому-березні 2011 року компанія «Apple» може представити нове покоління інтернет планшета «iPad». Відповідно до інформації, що просочилася в мережу кілька днів тому, такі компанії як PCB HDI «Ibiden», «Tripod Technology» і «TTM Technologies» вже готові виробляти і постачати комплектуючі, материнські плати для нового «iPad 2»ще з минулого року.

Оновлений «iPad 2» не буде принципово відрізнятися від свого попередника. Різниця буде приблизно така ж, як і між мобільними телефонами «Apple iPhone 3G» і «Apple iPhone 3Gs». Тому тим, хто вже встиг купити першу версію «iPad», поспішати міняти «шило на мило» не варто. 

Компанія «Apple» має намір додати в нову версію інтернет планшета п'ять поліпшень. У їх число входять підтримка відеотелефонії, поліпшена мобільність за рахунок зниження товщини пристрою, USB порт, дисплей, виконаний за новою технологією і гіроскоп з роботою по трьох осях. 

Відомості про наявність другої камери на зворотному боці «iPad 2» не знайшли підтвердження і з великою імовірністю є недостовірними.
Помилковий заголовок — E k.njve-,thtpys 2011 vfnbvtvj yjdbq шЗфв

30 Січня, 17:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон