Настільна версія
мова | язык

Warner Brothers більше не зніматиме фільми про Бетмена

31 Травня, 12:34

Поділитися:

Warner Brothers припиняє цикл фільмів про Бетмена, повідомили у понеділок в компанії.

Режисер Крістофер Нолан приступив до зйомок фільму Воскресіння Темного лицаря, який стане останнім фільмом про Бетмена (попередніми фільмами були Бетмен. Початок і Темний лицар).

Головну роль - Бетмена - зіграє володар Оскара Крістіан Бейл (Боєць). У картині глядач знову побачить Майкла Кейна, Гері Олдмена, Моргана Фрімена. У фільмі також знімуться Енн Хетауей (Диявол носить Prada), Том Харді (Рок-н-рольщик), оскароносна Маріон Котійяр (Життя у рожевому кольорі) і Джозеф Гордон-Левітт (Початок).

Сценарій до фільму Повернення Темного лицаря написав Джонатан Нолан по сюжету Крістофера Нолана і Дейвіда Гойєра. Темний лицар створений на основі персонажів графічних романів, опублікованих Ді-сі Комікс, а сам Бетмен вигаданий Бобом Кейном.

Автори стрічки наразі тримають у секреті її сюжет. Відомо лише, що Бетмену доведеться зіштовхнутися з жертвою нового препарату, що дає нелюдську силу.

Зйомки Воскресіння Темного лицаря пройдуть на трьох континентах, знімальними майданчиками стануть американські міста Піттсбург, Нью-Йорк і Лос-Анджелес, а також об’єкти в Індії, Англії і Шотландії. У світовий прокат картина буде випущена кінокомпанією Warner Bros. Pictures у липні 2012 року.

Екранізації коміксів Боба Кейна про Бетмена з’явилися ще у 40-х роках, це телесеріали і кінофільми Британії і Америки, які залишаються популярними і досі.

Попередні два фільми про Бетмена - Бетмен. Початок і Темний лицар принесли їхнім авторам 1,3 млрд. доларів.
Помилковий заголовок — Цфктук Икщерукы ,skmit yt pysvfnbvt askmvb ghj <tnvtyf

31 Травня, 12:34

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин