Настільна версія
мова | язык

Роббі Вільямс: із секс-символу в діди

2 Червня, 12:55

Поділитися:

Свого часу Роббі Вільямс підкорив не одне жіноче серце. За часів розквіту Take That і його сольної кар'єри шанувальниці піднесли його на п'єдестал і зробили секс-символом.

Проте, роки беруть своє. Тепер співакові доводиться вдаватися до сторонньої допомоги, щоб виглядати хоча б на свій вік - пише popcornnews.ru.

Так, вже протягом двох років двічі на тиждень Роббі коле собі гормони тестостерона.

Все почалося з того, що Вільямс прийшов на прийом до лікаря, щоб той прописав йому гормон росту для уповільнення процесів старіння. Однак після проведених аналізів, доктор повідомив, що співак потребує зовсім іншого. Його тестостерон був такий низький, що лікар порівняв лібідо співака з лібідо 100-річного старого.

«Я вирушив до лікаря за гормоном росту. Це те, що приймають всі старіючі хлопці в Лос-Анджелесі, щоб виглядати на 40 років замість 60. Він покращує здоров'я, пам'ять, їх волосся і шкіру. Я здав аналізи. Повернувся. Лікар сказав: «Тобі не потрібен гормон росту. У тебе тестостерон 100-річного чоловіка. І тоді все набуло значення. У той день я відчув щось подібне до прозріння. Гормон змінив моє життя. Я відчуваю, як у мене з'явилося друге дихання ».
Помилковий заголовок — Hj,,s Dskmzvc^ sp ctrc-cbvdjke d lslb

2 Червня, 12:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора