Настільна версія
мова | язык

Маркетинг і реклама — найстресовіша робота для чоловіків

2 Червня, 13:43

Поділитися:

100% опитаних працівників, зайнятих у сферах маркетингу, реклами та брендінгу на запитання "Чи відчуваєте Ви стрес на роботі" відповіли "Так". Такі результати дослідження, проведеного службою досліджень компанії HeadHunter.

Самою стресовою позицією була визнана посада менеджера середньої ланки - її охарактеризували найбільш нервовою 86% опитаних. На другому місці - керівники - топ-менеждмент визнали самою схильною стресу позицією 85% опитаних. 81% висловилися на користь лінійних менеджерів, а 72% респондентів самої стресової позицією в компанії вважають позицію фахівця.

Частіше за все в тому, що вони відчувають стрес на роботі зізнавалися співробітники організацій, що налічують від 101 до 500 співробітників (82%), потім по рівня стресових слідують організації, котрі налічують від 501 до 1 тис. співробітників (80%). В організаціях, де працює від 10 до 100 або більше 1 тис. співробітників відсоток тих, хто відчуває стрес на роботі досягає 79%. А найменше нервують працівники в організаціях з маленькими колективами до 10 осіб - тут хвилюватись доводиться 66% персоналу.

На запитання хто ж більше піддається стресу - чоловіки чи жінки більшість респондентів (36%) відповіли, що рівень стресостійкості у представників обох статей однаковий, 33% висловили впевненість, що чоловіки на роботі нервують набагато більше жінок, а 31%  чоловіків упевнені, що слабка стать і тут проявляє слабкість.

Нагадаємо, в стресовому режимі працюють 77% чоловіків. При цьому, в більшості своїй (28%), роботу вони міняти не планують, тому що на "нервовому місці" їх тримає хороший дохід.

Опитування проведене службою досліджень HeadHunter з 12 по 19 квітня 2011 серед 681 російських чоловіків.
Помилковий заголовок — Vfhrtnbyu s htrkfvf — yfqcnhtcjdsif hj,jnf lkz xjkjdsrsd

2 Червня, 13:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір