Настільна версія
мова | язык

Всі бажаючі вибачитись тепер зможуть замовити таку послугу у спеціальному агенстві

3 Червня, 19:58

Поділитися:

У Пермі з'явилася служба вибачень, клієнтом якої може стати будь-який бажаючий. Судячи з інформації на офіційному сайті вибачальної ​​компанії, фірма почала працювати наприкінці весни. Пермська служба працює відразу в кількох напрямках, проте основним вважає саме замовлення на вибачення.

Так, замовник може попросити фахівця вибачитися від його імені перед родичем, чоловіком, другом, партнером по бізнесу, колегою і так далі.

При цьому за бажанням клієнта текст прохання про прощення може скласти як він сам, так і спеціально навчена людина. За вибачення, скомпонуване замовником, доведеться заплатити 150 рублів, а за текст, складений психологом, - 250 рублів.

Крім вибачень за вже вчинені помилки перм'яки також можуть замовити прохання про прощення за майбутні провини (200 рублів). Серед випадків, за які фахівці пропонують вибачитися заздалегідь, називаються, зокрема, похід в питущий заклад з друзями або затримка на роботі.

В асортименті служби є і інші види робіт. Наприклад, складання текстів для зізнання в любові, телефонна розмова з батьками замовника, а також "надання алібі перед дружиною або начальником". Як багато жителів Пермі вже звернулися в агентство, не повідомляється.
Помилковий заголовок — Dcs ,f;f.xs db,fxbnbcm ntgth pvj;enm pfvjdbnb nfre gjckeue e cgtwsfkmyjve futycnds

3 Червня, 19:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День міст-побратимів

Міжнародний день джазу

Сьогодні іменини святкують:

Адріан, Ананій, Зосим, Семен, Олександр