Настільна версія
мова | язык

У Парижі повії влаштували маніфестацію, вимагаючи не штрафувати їхніх клієнтів

3 Червня, 20:05

Поділитися:

2 червня, десятки паризьких повій і небайдужих влаштували маніфестацію на площі Пігаль, з метою перешкодити намірам парламенту штрафувати їхніх клієнтів.

Як передають французькі ЗМІ, жінки легкої поведінки вийшли з плакатами на площу, знамениту своїми секс-шопами і стриптиз-клубами, а потім у компанії правозахисників і співчуваючих попрямували до площі Республіки, вимагаючи прирівняти їх у правах до інших працюючих французів.

Повії вимагали не чіпати їхніх клієнтів, заявляючи, що "їхня сексуальність - це їхня приватна власність".

Демонстрацію організувала профспілка, що критикує пропозицію депутатів правлячої у Франції партії і опозиції карати клієнтів повій штрафом до трьох тисяч євро і тюремним ув’язненням до шести місяців. Відповідна доповідь була представлена Національним зібранням - нижній палаті парламенту Франції. Круті заходи, які запропонували розглянути депутатам, ймовірно, обговорюватимуться у парламенті наступного року. Це пов’язано з щільним графіком роботи Національного зібрання.

За покарання клієнтів раніше виступила міністр у справах солідарності Розлін Башло, яка обурилася "продажем жіночого тіла чоловікам". Міністр внутрішніх справ Клод Геан, у свою чергу, попередив, що покарання клієнтів може призвести до "юридичної революції" у Франції, де сама по собі проституція не є злочином.

Тим часом, профспілка, яка вивела повій на вулиці, стверджує, що новий закон безпосередньо нашкодить не лише представницям прадавньої професії, але і охороні здоров’я.

"Покарання клієнтів приведе до ризику: повіям стане складніше змушувати клієнтів оберігатися, що загрожує не лише їхньому здоров’ю, але і здоров’ю всього суспільства. Тому що хто такий клієнт? Це усі підряд!" - заявив прес-секретар профспілки, білявий трансвестит на прізвисько Коханка Гільда.

Правозахисники стверджують, що загроза покарання клієнтів змусить повій пропонувати свої послуги у більш прихованих місцях, що безпосередньо ставить під загрозу їхню безпеку. Крім того, заходи влади лише призведуть до посилення контролю проституції з боку незаконних структур.

Нагадаємо, у листопаді минулого року популярний португальський таблоїд Correio da Manha написав, що на саміті НАТО, який пройшов у Лісабоні, грузинська делегація влаштувала галасливу вечірку, на яку запросили близько 80 повій.
Помилковий заголовок — E Gfhb;s gjdsї dkfinedfkb vfysatcnfws.? dbvfuf.xb yt inhfaedfnb ї[ys[ rks'ynsd

3 Червня, 20:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван