Настільна версія
мова | язык

У Києві відбувся триб'ют "Братів Гадюкіних"

6 Червня, 12:58

Поділитися:

У столичному Палаці спорту відбувся концерт пам'яті Сергія Кузьмінського, участь у якому взяли 20 рок-зірок. На вечір пам'яті завітала Юлія Тимошенко.

3 червня, у п'ятницю, у столичному Палаці спорту відбувся концерт пам'яті учасника гурту "Брати Гадюкіни" Сергія "Кузі" Кузьмінського. У вечорі участь взяли 20 рок-зірок шоубізу.

Розпочалось дійство із невеликою затримкою виступом гурту "ДахаБраха", після чого на сцені з'явились самі Гадюкіни та зіграли "Карпати програли у футбол". Гурт "Перкалаба" заспівав відому композицію "Було не любити", а "Гайдамаки" виконали навпаки маловідому пісню "Гей, Іване", яку Гадюкіни записали, як саундтрек до фільму "Вперед за скарбами гетьмана".

Фома із "Мандрів" заспівав "Арівідерчі, Рома", а Mad Heads XL виконали пісню "Америка". Вадим Красноокий зізнався, що у юності дуже любив саме цю композицію Гадюкіних.

Лідер гурту "Мертвий півень" Місько Барбара заспівав "Дупу джалізовую", а гурт "ТіК" - "Міську вважай". Білоруси "Ляпіс Трубєцкой" дали таких "Наркоманів на городі", що, мабуть, сам Кузьмінський позаздрив би такому виконанню. Брати Карамазови зупинили свій вибір на пісні "Сорок пачок Верховини". Гурт "Димна Суміш" показали свою версію "117 статті".

А ось "Хлопці із Бандерштату", яку виконав лідер гурту Кому Вниз Андрій Середа речетативом, звучала дуже патріотично. Мирослав Кувалдін, із білою хустинкою на голові, заспівав "Місячне сяйво твого тіла". Тарай Чубай на сцену вийшов на милицях, які зовсім не заважали йому виконати "Дівчину з Коломиї".

"Піккардійська Терція" заспівала легендарні "Жовті стрічки", а Бумбокс представив своє бачення композиції "Звьоздочка моя". Танок На Майдані Конго заспівав "Тернопіль".

У ліричні спогади подався Святослав Вакарчук, який розповів, як у 8-му класі до нього у руки потрапила касета "Гадів". Тоді її приніс однокласник.

"Я йому сказав, що слухаю тільки Beatles, але в результаті "підсів" на Гадюкіних", - сказав Славко та виконав "Мостиська".

Лідер гурту Олег Скрипка заспівав "Все чьотко". До речі, не обійшлось і без VIP-гостей. Юлія Тмошенко розплела косу та завітала на триб'ют "Братів Гадюкіних".

Окрім двох десятків найпопулярніших рок-зірок, в концерті взяла участь струнна група симфонічного оркестру та хор. А закінчився вечір пам'яті спільним виступом усіх учасників триб'юту. Після виконання композиції "Я Вернувся Домів" публіка не відпустила зірок і заволала "Воу, воу, воу, Єєє". Фагот взяв ситуацію у свої руки та затягнув "Файне місто Тернопіль". Завершився вечір неймовірним сейшном музикантів та розпаленої публіки.
Помилковий заголовок — E Rb'ds dsl,edcz nhb,э.n @<hfnsd Ufl.rsyb[@

6 Червня, 12:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Всеволод, Климент, Лука, Федір