Настільна версія
мова | язык

У Лівані заборонили новий альбом Lady GaGa

6 Червня, 23:12

Поділитися:

У Лівані заборонили продаж нового альбому американської співачки Lady GaGa Born This Way. Тим часом у Європі й США платівка б'є рекорди популярності.

Як повідомили в Державному секретаріаті, Born This Way вилучений із продажу на підставі того, що він є носієм "поганого смаку".

Раніше в Лівані був заборонений і сингл під назвою Judas.

Це не єдині проблеми диска в арабському світі. Минулого місяця однойменний сингл з альбому був заборонений до ротації на телебаченні та радіо у Малайзії - як такий, що пропагує гомосексуалізм.

Тим часом, у Європі й США платівка б'є рекорди популярності. Як повідомлялося раніше, за тиждень з моменту релізу Born This Way розійшовся тиражем понад мільйон примірників лтше в Америці, що стало найкращим показником дебютних продажів за останні десять років.

Крім того, Born This Way зберіг лідерство в британському хіт-параді, повідомляє NME. Платівка була анонсована 23 травня 2011 року і за результатами першого ж тижня продажів очолила хіт-парад.

Другий і третій рядки в британському чарті займають альбоми співачки Адель 21 і 19. У першу десятку також увійшли альбоми You & I дуету The Pierces (четвертий рядок) і You Can't Teach An Old Dog New Tricks Стівена Джина Волда, також відомого як Seasick Steve (шостий рядок) і нова студійна робота гурту Status Quo Quid Pro Quo (десятий рядок).

Born This Way - другий повноцінний студійний альбом Lady GaGa. Дебютний диск співачки The Fame був випущений у серпні 2008 року.
Помилковий заголовок — E Ksdfys pf,jhjybkb yjdbq fkm,jv Дфвн ПфПф

6 Червня, 23:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Денис, Кіндрат, Федір