Настільна версія
мова | язык

Клаудія Шифер для Harpers Bazaar

7 Червня, 17:56

Поділитися:

Як зазначає видання www.starslife.ru, 40-річна Клаудія Шифер прикрасила собою новий Harper’s Bazaar, довівши, що «старій гвардії» поки що немає рівних. Основною темою бесіди супермоделі і редакції стала лінія одягу, яку Клаудія має намір випускати. За словами Шифер, вона впевнена в тому, що робить, але все одно жахливо нервує.

“Я вперше привласнюю чомусь своє ім'я, - хвилюється Клаудія. - Я і впевнена, і хвилююсь одночасно. Хто знає, може, у всьому світі цей одяг подобатиметься тільки мені одній!

Я дуже давно працювала в модній індустрії, щоб просто так щось продати. Але я завжди хотіла зробити щось, що мені б самій подобалося і чим би я гордилась. Але мене все не влаштовувало. Безліч друзів мені сказали, що я псих. Але для мене це не просто питання грошей”. 

Нарешті, Клаудія вибрала,чим займеться: колекцією в'язаних речей. Злі язики говорять, що вся справа у віці: Клаудія, нібито, побоялася випускати нижню білизну. Ще одна версія - модель не бажає, щоб шкільні товариші її дітей бачили їх маму голою. Все це, на наш погляд, дурниці: нижню білизну випускають всі, а ось в'язані речі - одиниці.
Помилковий заголовок — Rkfelsz Ibath lkz Рфкзукы Ифяффк

7 Червня, 17:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон