Настільна версія
мова | язык

П'ята частина Людей Ікс очолила світовий прокат

7 Червня, 11:47

Поділитися:

П'ята частина фантастичної кіноепопеї Люди Ікс: Перший клас завоювала перше місце у світовому прокаті за підсумками вихідних 3-5 червня, зібравши $ 120 млн.

За дебютні вихідні тільки у США й Канаді картині вдалося заробити $ 56 млн, ще $ 64 млн - в інших країнах.

Попередній фільм серії Люди Ікс: Початок. Росомаха, який вийшов на екрани в 2009 році, зібрав за перший тиждень більш як $ 85 млн.

На другому місці у північноамериканському прокаті виявився чемпіон минулого тижня - Похмілля-2: З Вегаса в Бангкок, що зібрав $ 32,4 млн.

За 10 днів комедії про компанію відчайдушних друзів вдалося заробити в цілому $ 186,9 млн. Перша частина фільму, дія якої відбувалася у Лас-Вегасі, заробила $ 277 млн.

Третій рядок зайняв Кунг-фу Панда-2 - мультфільм про тварин, які володіють небезпечними навичками східних єдиноборств, заробила $ 24,3 млн.

На четвертому місці розмістилися Пірати Карибського моря: На дивних берегах, які за вихідні в Північній Америці зібрали $ 18 млн. Проте на інших ринках показники стрічки виявилися помітно вищими.

Замкнув п'ятірку лідерів черговий фільм про божевільну передвесільну вечірку - Дівич-вечір у Вегасі з показником $ 12,1 млн.
Помилковий заголовок — Gэznf xfcnbyf K.ltq Src jxjkbkf cdsnjdbq ghjrfn

7 Червня, 11:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Анатолій, Афанасій, Георгій (Юрій), Олександра