Настільна версія
мова | язык

Х'ю Гранта бачили з новою подружкою

8 Червня, 19:13

Поділитися:

Голівудський красень і серцеїд Х'ю Грант, який став визнаним секс-символом після виходу на екрани "Щоденників Бріджит Джонс", завжди ретельно приховував своє особисте життя. На днях британському акторові не судилося сховатися від фотокамер.

Як зазначає видання www.tv.ua, 50-річного улюбленця жінок застукали з новою подружкою, коли парочка їхала на шикарному Ferrari по вулицях Лондона.

- Х'ю пояснював своїй пані, як керувати автомобілем, - розповів близький друг головного серцеїда Великобританії. - З дівчиною вони познайомилися півроку тому на одній зі світських тусівок. 

Останнім часом вони все частіше бувають разом. Здається, Х'ю визначився з тією єдиною і неповторною. Вона не актриса і навіть не модель. Він не приховує свій роман! Про численні інтрижки популярного актора ходять легенди. Х'ю не раз помічали в гарячих пристрасних стосунках, правда, не завжди вони тривали довго. Найцікавіше, що Х'ю жодного разу не був одружений з жодною зі своїх пасій. Чи зробить новій подружці Грант ту саму заповітну пропозицію руки і серця, залишається загадкою.
Помилковий заголовок — {э. Uhfynf ,fxbkb p yjdj. gjlhe;rj.

8 Червня, 19:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор