Настільна версія
мова | язык

Маша Єфросиніна змінила роботу

8 Червня, 10:57

Поділитися:

Говорять, саме Машу керівництво хотіло бачити як ведучу четвертого сезону талант-шоу. Але, як стало відомо з достовірних джерел, від пропозиції знову стати ведучою "Фабрики", тепер уже четвертої, Маша Єфросиніна відмовилася. Пліткують, через іншу, привабливішу пропозицію.

Як зазначає newsme.com.ua , у телефонній розмові теледіва підтвердила, що на "фабричну" сцену вона більше не вийде.  "Третю "Фабрику" я відчула повністю завдяки тому, що працювала з артистами в green-room, в Зоряному будинку. Тобто для мене це був проект "зсередини". Мені подобається "Фабрика" з погляду того, що відбувається з молодими талантами. Мені подобається процес формування артиста, його становлення, боротьби і деколи виживання - всього живого, що є в цьому проекті.

Але в "Суперфіналі" і пізніше, в шоу "Україна сльозам не вірить", де мені була запропонована сцена як ведучій, я зрозуміла, що вже не відчуваю таких вібрацій, живих емоцій, які відчувала, коли знаходилася всередині всіх подій", - говорить Єфросиніна. 

На жаль, про пропозицію, якій Маша віддала перевагу над "фабричною" сценою, Єфросиніна відмовилася розповідати, обгрунтувавши це тим, що поки не може розповсюджувати цю тему.
Помилковий заголовок — Vfif "ahjcbysyf pvsybkf hj,jne

8 Червня, 10:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван