Настільна версія
мова | язык

Акіньшина заливає горе алкоголем

8 Червня, 10:46

Поділитися:

Російська акторка після розриву з Олексієм Воробйовим все частіше заливає горе алкоголем. В оточенні Оксани говорять, що у неї глибока депресія.

Відкриття фестивалю Кінотавр, яке відбулося 4 червня, зірки шоу-бізу відзначили бурхливою вечіркою в затишному ресторані прямо на березі Чорного моря.

Залити горе після розриву зі співаком Олексієм Воробйовим актриса Оксана Акіньшина вирішила в компанії своєї давньої приятельки - акторки Агнії Дітковськіте. Вже не раз чарівним красуням приписували роман, а дівчата і не поспішають заперечувати свій тісний зв'язок.

Актриси ні на хвилину не відходили одна від одної. 
- Як тільки гості прийшли в наш заклад, вони тут же замовили собі червоне сухе вино, – розповіла офіціантка кафе. – Вони замовляли вино ще і ще. Агнія розважала Акіньшину, як могла. Але та була сумною.

 Вона вже не вперше приїжджає в Сочі і заходить в наш заклад, але щоб такою поникнула його, я ще ніколи не бачила. В оточенні Оксани говорять, що причиною такого смутку став розрив з учасником Євробачення-2011 Олексієм Воробйовим. Красуня мріяла знайти тата для свого сина Філіпа, а легковажний Олексій не готовий зв'язувати себе вузами шлюбу.

Як нагадує stars.glavred.info, розставання з Воробйовим було настільки хворобливим для Акіньшиной, що акторка навіть звернулася за допомогою до психолога.
Помилковий заголовок — Frsymibyf pfkbdf' ujht fkrjujktv

8 Червня, 10:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День працівників нафтової, газової та нафтопереробної галузі

Міжнародний день солідарності журналістів

Міжнародний день грамотності

День танкіста

Міжнародний день краси

Сьогодні іменини святкують:

Адріан, Наталія