Настільна версія
мова | язык

У сім'ї Бекхемів з'явився новий казанова

8 Червня, 10:49

Поділитися:

Девіда періодично величають плейбоєм: у жовтій пресі іноді з'являються чутки про зв'язки футболіста з представницями «найдавнішої професії». Швидше за все, це звичайнісінькі "качки", однак ніхто не відміняв той факт, що на рекламні зйомки Бекхема в нижній білизні неможливо дивитися без завмирання серця. Талант батька почав проявлятися й у старшого сина Брукліні.

На недавньому футбольному матчі між "Лос-Анжелес Гелаксі» (за цю американську команду Девід грає з 21 липня 2007 року) і «Ді Сі Юнайтед (саме у її ворота Бекхем забив свій перший «американський гол» 15 серпня 2007 року) були присутні сини знаменитого британця Бруклін і Круз. Компанію їм склали старша дочка відомого кухаря Гордона Рамзі, 13-річна Меган, і її молодша сестра, 9-річна Матільда.

Поява дівчаток на матчі - не проста випадковість. Відомо, що Гордон Рамзі в юності серйозно займався футболом і збирався стати професійним гравцем. На спортивній кар'єрі йому довелося поставити хрест після травми меніска, отриманої в 18 років - пише stars.glavred.info.

Бруклін встигав не тільки спостерігати за грою (у підсумку вона завершилася внічию), але і обніматися з Меган. Папарацці тут же назвали Брукліна «малолітнім Казановою».
Помилковий заголовок — E csvэї <tr[tvsd pэzdbdcz yjdbq rfpfyjdf

8 Червня, 10:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин