Настільна версія
мова | язык

Пригожин образився на Земфіру за рядок про «співачці Валерії»

8 Червня, 11:08

Поділитися:

Йосип Пригожин не втримав свого гніву з приводу виступу співачки Земфіри на минулій церемонії "Муз-ТВ" з піснею "Небомореоблака". Продюсера особливо обурив рядок: "Ці сірі обличчя не вселяють довіри, тепер я знаю, кому співає співачка Валерія"

На наступний після урочистої церемонії день Йосип поцікавився у читачів свого "Твіттера": "Мені цікаво, кому співає співачка Земфіра, цинічно називаючи публіку сірою і при цьому заробляючи на ній гроші? Земфіра для обраних, а всі інші для лохів?" - пише stars.glavred.info.

На думку Пригожина, Земфіра ображає людей, а вони плескають в долоні, радіючи. "Маячня якась. Ви послухайте текст пісні: "Ці сірі обличчя не вселяють довіри". Навіщо тоді виходити і співати для них? Вона ж усім в обличчя плює", - не на жарт обурений продюсер і чоловік співачки Валерії.

"Нічого тоді приходити на" Муз-ТВ ", "Нову хвилю". Там точно не її аудиторія. Треба бути чесним до кінця, - звернувся до совісті Земфіри Йосип. - У Валерії багатомільйонна аудиторія. Навіщо ж так народ своєї країни ображати. Це ж свинство безприкладне! Вони ноги об них витирають, плюють в обличчя, а народ просить "ще"! Як же нас будуть іноземці поважати, якщо самі себе не поважаємо! "

Пригожин вважає, що Валерія могла бути згадана в пісні випадково. "До слова "доверия" риму іншу підібрати не могла, - пояснив продюсер. - Упевнений, у неї немає ніяких особистих претензій і питань до артистки, просто не всі люди однакові".

Однак Йосип не заперечує і злого умислу Земфіри в роздмухуванні конфлікту. "Аргументую. Торік на" Новій хвилі ", де Валерія виступає і є членом журі, вона це виконала, публіка була в шоці, - пригадав Пригожин. - Вчора теж саме повторилося. Навіщо вона провокує? Ви коли-небудь чули подібне від Валерії на адресу будь-кого? "

Також продюсер дорікнув Земфіру в лукавстві. "Раніше вона не ходила на попсові заходи, а співала це для своїх, питань немає. Ненавиджу брехню. Ми пропагуємо любов, здоровий спосіб життя, виховуємо шістьох дітей. Які питання? Ми не живемо в атмосфері брехні і лукавства".

Земфіра неодноразово в розмовах із журналістами відхрещувалася від російського шоу-бізнесу. "Вона не його частина? - Іронізує Йосип. - Вона заробляє на ньому гроші. Її також розкручували продюсери. Вона така ж, як і всі. Безумовно, краще за багатьох. Вона послугу робить усім. Типу крута така. Вона все, а всі інші г ... але. Вона без грошей навіть у туалет не ходить. Вона сама звідки родом, пам'ятає? Звідки взялася ця приналежність до "блакитної" крові? Ніхто не закликає лизати публіці, ображати не потрібно. Хто вирішив, що вона для обраних? А хто кран їй лагодить вдома, той, хто двори прибирає і не є її фаном, це хто по-вашому, теж сіре чмо? "

За словами Пригожина, зовсім не згадування імені дружини обурило їх. "Валерію вона якраз ніяк не зачіпає. Валерія одна з найкращих представниць нашого шоу-бізнесу. В усіх його проявах. Валерії все одно, у неї чудова аудиторія, а от за народ прикро. Вникніть в суть питання. Це вона своїм зоряним пафосом нас зачіпає. Нехай курить марихуану і кайфує від самої себе ", - порадив Земфірі продюсер.
Помилковий заголовок — Ghbuj;by j,hfpbdcz yf Ptvashe pf hzljr ghj «cgsdfxws Dfkthsї»

8 Червня, 11:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій