Настільна версія
мова | язык

В Черкаси привезли рояль, на якому грав П.Маккартні та Е.Джон

8 Червня, 11:54

Поділитися:

В Черкаси в рамках концерт-презентації привезли легендарний рояль, на якому грали Пол Маккартні, Елтон Джон, Денис Мацуєв та Гербі Генкок. Перед глядачами виступив відомий італійський піаніст Франческо Аттесті. Про це УНН повідомили в прес-службі міськивконкому Черкас.

У концертній програмі, яка складалася з двох відділень, прозвучали знані твори Джовані Перчессі, Доменіко Скарлатті, Джузеппе Верді, Джоакіно Россіні, Ференца Ліста та Фредеріка Шопена. Італійський музикант Франческо Аттесті уперше виступав в Україні, він є знаним у світі завдяки перемогам в низці конкурсів і участі в концертах і фестивалях у Санкт-Петербурзі, Москві, Зальцбурзі тощо.

Нагадаємо, Пол Маккартні британський співак, композитор, автор пісень, мультиінструменталіст, музичний продюсер, підприємець, лауреат численних премій Grammy, кавалер Ордена Британської імперії, лицар Британської імперії. Здобув всесвітню популярність як один із засновників і учасників рок-гурту The Beatles. Разом із Джоном Ленноном сформував один із найвпливовіших і найуспішніших творчих тандемів, який написав одні з найпопулярніших пісень в історії рок-музики

Елтон Джон - англійський рок-співак, композитор і піаніст. Лицар-бакалавр (1997) та кавалер ордена Британської імперії (CBE, командор, 1995). Протягом своєї майже 40-річної кар'єри він продав більше 250 млн платівок; 54 його синглу входили в британський Топ-40, у списку найвидатніших виконавців за версією журналу Rolling Stone музикант займає 49-е місце.
Помилковий заголовок — D Xthrfcb ghbdtpkb hjzkm? yf zrjve uhfd G/Vfrrfhnys nf T/L;jy

8 Червня, 11:54

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора