Настільна версія
мова | язык

Літня спека – ворог жіночого здоров'я

8 Червня, 18:59

Поділитися:

Після холодної зими, яка супроводжувалася постійними заморожуваннями, на думку експертів, у дівчат виникає величезна спокуса якомога більше часу провести влітку на сонці, щоб компенсувати все те, що так бракувало в морозну пору року. Літній сезон – пора сонця і пляжів, проте все може бути не так веселково, як здається. Нестримне прагнення в місця відпочинку може бути затьмарене двома чинниками, які безпосередньо стосуються здоров'я жінки.

По-перше, лікарі застерігають від надмірного приймання сонячних ванн, оскільки вони можуть погано пвплинути на стан шкіри. По-друге, вчені зробили спробу виявити, як краще захистити шкірний покрив від ультрафіолету без втрат вітаміну D, який є важливим для здоров'я всього організму в цілому. На думку фахівців, вітамін D випускається у формі харчових добавок, тому його недостатній зміст можна компенсувати вживанням медичних препаратів. Проте дерматологи стверджують, що жінкам необхідно пам'ятати про сонцезахисні креми, які потрібно наносити кожні дві години під час тривалого перебування на сонці.

Девід Леффел, професор, в області дерматології і хірургії визнає, що сонце є джерелом радості і щастя. Але цей згусток енергії, на його думку, має і негативну сторону. Жінкам слід прийняти цей факт до уваги і поклопотатися про своє здоров'я, уникаючи надмірного перебування на сонці. Професор запевняє, що велика кількість ультрафіолету може негативно позначитися на здоров'ї і на стані організму в цілому. Без захисних засобів, таких як крему, лосьйонів, спреїв, збільшується ризик ранньої появи зморшок і розвитку раку шкіри, пише Raut.ru
Помилковий заголовок — Ksnyz cgtrf – djhju ;syjxjuj pljhjdэz

8 Червня, 18:59

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків