Настільна версія
мова | язык

У Девіда Бекхема з'явився суперник

8 Червня, 18:58

Поділитися:

Девіда Бекхема періодично величають плейбоєм: у жовтій пресі іноді з'являються чутки про зв'язки футболіста з представницями "найдавнішої професії". Швидше за все, це звичайні плітки, проте ніхто не відміняв того факту, що на рекламні зйомки Бекхема в нижній білизні неможливо дивитися без завмирання серця. Нещодавно талант батька почав проявлятися і в старшому синові Брукліні.

На недавньому футбольному матчі між "Лос-анжелес Гелаксі" (за цю американську команду Девід грає з 21 липня 2007 року) та "Ді Сі Юнайтед" (саме у її ворота Бекхем забив свій перший "американський гол" 15 серпня 2007 року) були присутні сини знаменитого британця Бруклін і Круз. Компанію їм склали старша донька відомого кухаря Гордона Рамзі, 13-річна Меган, та її молодша сестра, 9-річна Матільда.

Як пише show.oboz.ua, оява дівчаток на матчі - не проста випадковість. Відомо, що Гордон Рамзі в юності серйозно займався футболом і збирався стати професійним гравцем. На спортивній кар'єрі йому довелося поставити хрест після травми меніска, отриманої в 18 років.

Бруклін встигав не тільки спостерігати за грою (у результаті вона завершилася внічию), але і обніматися з Меган. Папараці одразу назвали Брукліна "малолітнім Казановою". Вікторія Бекхем в цей час була зайнята своїми думками - влітку вона повинна народити дівчинку.
Помилковий заголовок — E Ltdslf <tr[tvf pэzdbdcz cegthybr

8 Червня, 18:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван