Настільна версія
мова | язык

Тетяна Денисова гордиться своїм малючком

8 Червня, 18:57

Поділитися:

Як зазначає www.tv.ua, Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова хочуть швидше втекти на відпочинок:

- Але зараз кастинги "Танцують всі". Таня проводить якийсь час на зйомках, якийсь час зі мною на концертах. У неї ось-ось закінчаться зйомки, а у мене перший тур, і ми полетимо на острови на декілька днів, - говорить закоханий Саша.

Поки дружина знаходиться у пошуках талановитих танцюристів, Кривошапко опам'ятовується після "Танців з зірками", де він потрапив в номінацію разом з Сергієм Сосєдовим і, в результаті, вилетів з шоу:

- Я в принципі на більше і не розраховував, до того ж я не ставив собі якусь планку. Я прийшов спробувати щось новеньке. Я не збирався ставати переможцем цього проекту. По-перше, у мене б це не вийшло, по-друге, мені це не потрібно. Я радий, що познайомився з тими людьми, яких раніше бачив по телевізору.

- До нас спочатку був якийсь пильний інтерес, і вже це породило труднощі, я розуміла: що б я не поставила, все буде неправильно. Поставила 8 - почали говорити "мало". Поставила 10 – відповідно "підсудила". Я хвилювалася, коли танцював Саша. Були якісь неадекватні емоції.

- Було одне природно, слова Тані: "Я горджуся тобою, малюк!", - говорить Кривошапко.

Саша відзначив, що дружина підтримувала його не тільки в шоу, Денисова прагне допомогти йому і в концертній діяльності:

- Дивовижна така річ, весь час зі мною на конкурси, концерти їздила моя мама. Моє завдання було тільки співати. Мама возила мої костюми, займалася прасуванням речей, виспівувала мене. На свій перший сольний концерт я поїхав з Тетяною. Я дуже люблю свою маму, але я не вважав, що хоч би одна людина в світі зможе замінити її в цьому плані. Таня возила мої костюми, прасувала їх, повністю підтримувала за кулісами, примушувала співати пісні при ній, щоб вона робила зауваження. Я не чекав, що моя дружина таким чином зможе мене підтримувати. Я думав, що вона буде моральна: "Аааа. Саша, кулачки за тебе тримаю!". Вона проводила неймовірну кількість роботи, втомлювалася не менше мене, посміхалася мені весь час, говорила, що все добре. Дуже підтримувала мене. Я не вірю, що моя дружина така класна.
Помилковий заголовок — Ntnzyf Ltybcjdf ujhlbnmcz cdjїv vfk.xrjv

8 Червня, 18:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон