Настільна версія
мова | язык

Костюм Джексона з кліпу "Thriller" виставлять на аукціон

8 Червня, 23:28

Поділитися:

Куртка, в яку був одягнений герой Майкла Джексона у відеокліпі на пісню "Thriller", стане одним з лотів на аукціоні The Music Icons.

Організатор торгів Даррен Джулієн заявив, що куртка Джексона стане "найбільш значущою " з усіх предметів, виставлених на продаж. Початкова вартість лота повинна скласти 200 тисяч доларів США. Відвідувачі аукціону зможуть купити і інші елементи костюмів Джексона - наприклад, футболку, що використовувалася під час зйомок кліпу на пісню "Scream".

Крім того, на торги виставлять пам'ятні предмети, що мають відношення до інших музикантів. Зокрема, лотами стануть гітара Еріка Клептона і губна гармошка Боба Ділана. З молотка підуть близько 600 предметів. Торги проходитимуть в аукціонному будинку Julien's Auctions в Лос-Анджелесі 25 і 26 червня.

Пісня "Thriller" увійшла до однойменного альбому Майкла Джексона, що був виданий в 1982 році. Кліп на композицію було знято режисером Джоном Лендісом ("Американський перевертень у Лондоні", "Помінятися місцями"). Ролик вперше представили публіці в 1983 році. Тривалість кліпу складає близько 14 хвилин.
Помилковий заголовок — Rjcn.v L;trcjyf p rksge @Еркшддук@ dbcnfdkznm yf ferwsjy

8 Червня, 23:28

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван