Настільна версія
мова | язык

Universal перезавантажить історію про людину-вовка

8 Червня, 23:38

Поділитися:

Занапащений стараннями режисера Джо Джонстона рімейк класичною фільму жахів «Людина-вовк» незабаром придбає абсолютно нову сторону.

Мова, звичайно ж, йде про повне перезавантаження проекту. Для тих, хто не в курсі, скажімо, що робота над другою частиною історії про життя перевертня ведеться в Голівуді вже досить довгий час.

Як ствердує www.kino.open.ua, на той момент сценарієм до сіквелу займалася людина на ім'я Майкла Таб. Він розробляв сюжетну основу майбутнього фільму як повноцінне продовження провальної роботи Джонстона, що в підсумку не влаштувало босів студії.

Останні не так давно вирішили змінити вектор розвитку картини і доручили акулам пера перекроїти сценарій майбутньої постановки.

Публікуємо тямущі постери «Конана-варвара».  Судячи  з надійних джерел роботи по ребуту стрічки ведуться добре. Студія нібито задоволена результатами і найближчим часом приступить до пошуку тямущого режисера, готового переосмислити побиту в усіх відношеннях казку.

Претендентів на керівний пост обіцяють показати громадськості вже через декілька тижнів.
Ну а початок знімального процесу запланований на осінь поточного року. При таких обставинах в кіно нова «Людина-вовк» з'явиться не раніше кінця-2012-го, а то і пізніше.
Помилковий заголовок — Гтшмукыфд gthtpfdfynf;bnm scnjhs. ghj k.lbye-djdrf

8 Червня, 23:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон