Настільна версія
мова | язык

Kishe замовили для дочки мільйонера

9 Червня, 11:18

Поділитися:

У той час, як більшість вітчизняних знаменитостей тільки збираються у тури по узбережжю Чорного моря, співак і продюсер Андрій Кіше з заздрісною регулярністю здійснює вояжі в Єгипет, де популярність українського виконавця зростає, як кажуть, не по днях, а по годинах.

Так, після недавнього виступу Кіше в Єгипетському клубі Pacha, музиканта запросили до Каїра виступити на випускному балу у дочки відомого арабського мільйонера - пише siteua.org.

"По правді кажучи, я не очікував такого теплого прийому від каїрській молоді" - зізнається Кіше - "Хлопці 17-18 років танцювали протягом усього мого виступу і розслабилися тільки на повільних композиціях. Що ж стосується замовника, то він виявився шалено творчою особистістю і просто душевною людиною. Як з'ясувалося, його старша дочка зараз підкоряє музичний Олімп рідної мені країни Ліван і дійсно гарно співає. Знаючи це, ми заздалегідь підготували у програмі блок з вподобаних їй пісень і виступили в дуеті ".

Примітно також, що одним з організаторів виступу виявився продюсер популярної радіостанції, який відразу ж після виступу Кіше домовився з музикантом про ротацію композицій "Забудь", "City Light" і "So much more".
Помилковий заголовок — Лшыру pfvjdbkb lkz ljxrb vskmqjythf

9 Червня, 11:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Василь, Максим, Микита, Яків