Настільна версія
мова | язык

Мама Білик: «Іра зараз одна, але зятя-іноземця не хочу»

9 Червня, 11:30

Поділитися:

Мами українських знаменитостей - Ірини Білик, Ольги Сумської, Антіна Мухарського та ін, хоч і з запізненням (День матері відзначається у травні), але відзначили свято - в одному зі столичних ресторанів, з білим вином під вугра і курку. А нам матері розкрили секрети їх дорослих дітей.

За словами мами Білик, Ганни Яківни, її донька ще й досі грає в ляльки, радиться з нею, в який колір фарбувати волосся, а коли навідується в гості, то налягає на вареники з картоплею і завжди знайомить зі своїми кавалерами. «Ірочка у мене і з Дімою Дікусаром була, я дуже засмутилася, що вони розлучилися, але це її рішення, і з іншим Дімою заходила (Коляденко. - Авт.), - Говорить Ганна Яківна. - А з Сергієм Звєрєвим хороший кліп зняла, але я вірила в їхні стосунки. Зараз у Іри нікого немає. Але мені б не хотілося зятя-іноземця (один з останніх романів співачки був якраз з греком. - Авт.) - У нас і свого натурпродукту вистачає».

За словами мами Білик, бачаться вони з донькою чи не щодня: «Я приїжджаю посидіти з онуком Глібом. Часто до нас приєднується і брат Іри - Сергій, молодший за неї на 9 років. Але до своїх 33 років так ще нічого і не домігся, тому Іра йому в усьому допомагає» - пише ter-a.com.ua.

А от за словами мами Ольги Сумської, Ганни Іванівни, її дочка, що зараз, що в дитинстві була пустунка: «Оля любила по карнизах 9-поверхівки ходити і через трамвайні колії бігати. За це батько її часто ставив на сіль».
Помилковий заголовок — Vfvf <skbr^ «Shf pfhfp jlyf? fkt pznz-syjptvwz yt [jxe»

9 Червня, 11:30

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон