Настільна версія
мова | язык

Порноактрисі Олені Бєрковій загрожує тюремний термін

9 Червня, 14:02

Поділитися:

Найближчим часом колишня учасниця телешоу «Дом-2» Олена Бєркова, яка була затримана з наркотиками опиниться на лаві підсудних. Порноактриса свою провину визнала повністю. У зв'язку з цим вона попросила розглянути її справу в особливому порядку. Адвокат Бєркової повідомив про те, що його підопічна може розраховувати на зниження терміну або м'якше покарання.

Як зазаначає www.7ja.net , Бєркова була затримана в лютому цього року. Для багатьох її затримання було досить несподіваним. При затриманні Олена пообіцяла надавати допомогу слідству,  через це утримування її  за гратами було змінено на підписку про невиїзд.

Пізніше з'ясувалося, що Бєркову затримали абсолютно випадково при проведенні оперативних робіт по упійманню наркоторговців. До речі, молода мама у всій цій історії частково виявилася жертвою, оскільки злочинці їй замість кокаїну продали амфетамін.

Попереднє засідання суду із цього приводу повинно було відбудуться 7 червня, але через нез'явлення адвоката воно було перенесене. Згідно із законом Бєрковій  загрожує тюремний термін до 10 років.

Помилковий заголовок — Gjhyjfrnhbcs Jktys <'hrjdsq pfuhj;e' n.htvybq nthvsy

9 Червня, 14:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон