Настільна версія
мова | язык

Костянтин Меладзе прогнозує перемогу команді Арбеніної

9 Червня, 22:53

Поділитися:

Музичний продюсер шоу «Голос країни» взяв участь в онлайн-конференції.

- Костянтине, днями ви сказали, що учасники «Голосу країни», які не пройшли кастинг тренерів, знову отримають можливість повернутися в шоу ...

- Уважно дивіться нашу програму. Я в якості музичного продюсера сформував свою альтернативну команду з 14 чоловік. Хочу, щоб наші тренери їх ще раз послухали. Але я не наполягаю на тому, щоб вони їх взяли. Просто деякі з тренерів не набрали достатню кількість учасників - пиши stars.glavred.info.

- Скажіть, будь ласка, якщо б ви прийшли на «Голос країни» як учасник, то до кого з тренерів пішли б?

- З тих хлопців, які зараз є, мені здається, нові для себе речі я міг би почерпнути у Діани Арбеніної. У неї свій погляд на музику, чудовий смак, вона глибокий і вдумливий чоловік. Як і інші хлопці, але вони працюють в поп-музиці.

- Ми знаємо, що переможець проекту підпише контракт з Universal. Голос, який може представляти країну, повинен бути народним, естрадним або оперним?

- Судячи з того, що я чув, це може бути людина з будь-якою манерою співу. Головне, щоб він дійсно добре співав. У нас такі люди є. Хто переможе - не знаю, але, думаю, той, у кого найбільш запам'ятовується яскравий тембр.
Помилковий заголовок — Rjcnzynby Vtkflpt ghjuyjpe' gthtvjue rjvfyls Fh,tysyjї

9 Червня, 22:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон