Настільна версія
мова | язык

Тіматі у своєму кліпі зробив із Путіна байкера

9 Червня, 23:20

Поділитися:

Репер Тіматі зняв у кліпі "Фокуси" двійника Володимира Путіна і запевнив, що поважає прем'єр-міністра Росії.

У новому кліпі репера Тіматі російський прем'єр, немов бувалий байкер, розсікає по нічних дорогах на крутому мотоциклі і веде з Тіматі ділові переговори.

Роль Володимира Володимировича в ролику на пісню "Фокуси" виконав Дмитро Грачов - в минулому російський КВНщик, а нині резидент Comedy Club, повідомляє Life ShowBiz. Ще з часів Клубу веселих і кмітливих Діма запам'ятався не тільки приголомшливою схожістю з Путіним, але і незвичайним талантом копіювати його голос і манеру розмовляти.

У комічному ролику з'являється також діджей Smash, який обробив трек Тіматі. Музиканти обіцяють, що пісня стане хітом літніх танцполів.

Це вже друга спільна робота репера і діджея. Їхня перша композиція Moscow never sleeps стала справжнім клубним хітом. За словами авторів композиції, пісня "Фокуси" та кліп на неї блискавично злетять на вершини хіт-парадів. А участь у кліпі двійника прем'єра в рази підніме популярність пісні.

Путіна, Тіматі поспішив заявити, що дуже поважає прем'єр-міністра:

"Він дійсно багато чого зумів зробити для країни. Мені імпонує його харизма, вміння пожартувати, де це необхідно, здатність тактовно, а іноді й наполегливо проявляти свій характер. Я думаю, що частка іронії, пов'язана з образом Володимира Володимировича, присутня в нашому кліпі, є лише даниною поваги до нього як до людини. Не більше того", - пояснив відважний репер.
Помилковий заголовок — Nsvfns e cdj've rksgs phj,bd sp Gensyf ,fqrthf

9 Червня, 23:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон